Menü Bezárás

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 3D fotónyomtatással 140×200, 70×90 cm – Washington Capitals White

15 125 Ft

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8592850325362 Kategória:

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 3D fotónyomtatással 140×200, 70×90 cm – Washington Capitals White

a több mint 100 éve alapított legjobb jégkorong bajnokság, az NHL mintázatával ellátott ágyneműhuzat minden hokirajongónak tetszeni fog.
Könnyű karbantartani. Max. 60°C-on, becipzározva, kifordítva és kisebb fordulatszámon javasoljuk mosni, hogy megakadályozzuk a pamutszálak megtörését.
Ne használjon fehérítőszert és világosító anyagokat tartalmazó mosószert.
Az ágyneműhuzat Öko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, amely egy nemzetközi vizsgálati és tanúsító rendszer, kizárólag egészségre nem káros anyagokból készült textil termékekre.

A képeken látható ágyneműhuzatról készült fénykép kizárólag illusztráció, a szín enyhén eltérő lehet a monitorja beállításától függően.
 
Perkál – lényegében tökéletes, nagyon sűrűn szőtt pamutszövet. Ez a luxus pamut könnyen karbantartható, tökéletesen tolerálja a többszörös mosást és szárítást, ráadásul nagyon könnyű vasalni. A szövet légáteresztő, nagyon kellemes a tapintása, szokatlanul puha, ráadásul tökéletesen alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Tökéletesen elnyeli a felesleges nedvességet, télen kellemesen melegít, ezzel szemben nyáron felfrissít. A perkál pamut értékes tulajdonsága a tartóssága. 
 

Szín: piros/kék/sötétkék

Legnépszerűbb ágyneműhuzatok