Menü Bezárás

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm – Brynjar Lila

11 150 Ft

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8592850329544 Kategória:

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm – Brynjar Lila

Távolról ez az ágyneműhuzat egy nagy, gyönyörű, sötétlila levendulamezőre emlékeztethet, világoslila virágfejekkel. Az ágyneműben feküdve észreveheti, hogy az apró lila mintát kis rombuszok alkotják, amelyek közepében apró virág található.
A pamut ágyneműhuzat cipzárral van ellátva.
Könnyű karbantartani. Max. 60°C-on, becipzározva, kifordítva és kisebb fordulatszámon javasoljuk mosni, hogy megakadályozzuk a pamutszálak megtörését.
Ne használjon fehérítőszert és világosító anyagokat tartalmazó mosószert.
Az ágyneműhuzat Öko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, amely egy nemzetközi vizsgálati és tanúsító rendszer, kizárólag egészségre nem káros anyagokból készült textil termékekre.

A képeken látható ágyneműhuzatról készült fénykép kizárólag illusztráció, a szín enyhén eltérő lehet a monitorja beállításától függően.
 
Még több információ az Öko-Tex minősítésről A tesztelést 17 vizsgálóintézet végzi, amelyek a nemzetközi Öko-Tex szövetséget alkotják. Ahhoz, hogy egy textil termék Öko-Tex Standard 100 minősítést kaphasson, szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelnie, különösen nem tartalmazhat egészségre káros anyagokat. A textil termékek károsanyag-tartalmának vizsgálatának kritériumai a legújabb tudományos ismereteken alapulnak és folyamatosan frissülnek. Az eljárások és módszerek nemzetközileg szabványosítottak. A tesztelt mintákat független Öko-Tex laboratóriumok tesztelik, például formaldehidtartalomra, valamint növényvédő szerek, nehézfémek, klórozott szénhidrogének és hasonlók jelenlétére.
 

Szín: lila

Legnépszerűbb ágyneműhuzatok