Menü Bezárás

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm – Armina Kék

12 010 Ft

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8592850331066 Kategória:

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm – Armina Kék

Az Armina luxus ágyneműhuzat virágmintával teli, amely egy kis luxust visz a hálószobájába. Az uralkodó kék színek világosszürke-lila virágokkal keverednek, amellyel gazdag virágáradat benyomását keltik. A takaróhuzat kétoldalas, a párnahuzat mintája pedig az anyag szabásától függ.

A pamut ágyneműhuzat cipzárral van ellátva.
Könnyű karbantartani. Max. 60°C-on, becipzározva, kifordítva és kisebb fordulatszámon javasoljuk mosni, hogy megakadályozzuk a pamutszálak megtörését.
Ne használjon fehérítőszert és világosító anyagokat tartalmazó mosószert.
Az ágyneműhuzat Öko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, amely egy nemzetközi vizsgálati és tanúsító rendszer, kizárólag egészségre nem káros anyagokból készült textil termékekre.

A képeken látható ágyneműhuzatról készült fénykép kizárólag illusztráció, a szín enyhén eltérő lehet a monitorja beállításától függően.
 
Még több információ az Öko-Tex minősítésről A tesztelést 17 vizsgálóintézet végzi, amelyek a nemzetközi Öko-Tex szövetséget alkotják. Ahhoz, hogy egy textil termék Öko-Tex Standard 100 minősítést kaphasson, szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelnie, különösen nem tartalmazhat egészségre káros anyagokat. A textil termékek károsanyag-tartalmának vizsgálatának kritériumai a legújabb tudományos ismereteken alapulnak és folyamatosan frissülnek. Az eljárások és módszerek nemzetközileg szabványosítottak. A tesztelt mintákat független Öko-Tex laboratóriumok tesztelik, például formaldehidtartalomra, valamint növényvédő szerek, nehézfémek, klórozott szénhidrogének és hasonlók jelenlétére.
 

Szín: fehér/kék/világoskék/sötétkék

Legnépszerűbb ágyneműhuzatok