Menü Bezárás

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm, 50×70 cm – Carmen

12 945 Ft

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8592850328608 Kategória:

TipTrade s.r.o. Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm, 50×70 cm – Carmen

Gyönyörű tavaszi pamut ágyneműhuzat virágzó hibiszkusszal. A takaróhuzat mindkét oldalán függőlegesen lefelé nagy virágzó hibiszkuszok láthatók, amelyeket apró lila és kék virágok egészítenek ki. A 70×90 cm méretű párnahuzat mintája az anyag szabásától függ, a virágminta függőlegesen látható. Az 50×70 cm méretű kispárnahuzat elülső oldalán kisebb hibiszkusz virágok láthatók, míg a hátsó oldalán apró lila virágok, tehát kétoldalas.

A pamut ágyneműhuzat cipzárral van ellátva.
Könnyű karbantartani. Max. 60°C-on, becipzározva és kifordítva javasoljuk mosni.
Ne használjon fehérítőszert és világosító anyagokat tartalmazó mosószert.
Az ágyneműhuzat Öko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, amely egy nemzetközi vizsgálati és tanúsító rendszer, kizárólag egészségre nem káros anyagokból készült textil termékekre.

A képeken látható ágyneműhuzatról készült fénykép kizárólag illusztráció, a szín enyhén eltérő lehet a monitorja beállításától függően.
 
Még több információ az Öko-Tex minősítésről A tesztelést 17 vizsgálóintézet végzi, amelyek a nemzetközi Öko-Tex szövetséget alkotják. Ahhoz, hogy egy textil termék Öko-Tex Standard 100 minősítést kaphasson, szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelnie, különösen nem tartalmazhat egészségre káros anyagokat. A textil termékek károsanyag-tartalmának vizsgálatának kritériumai a legújabb tudományos ismereteken alapulnak és folyamatosan frissülnek. Az eljárások és módszerek nemzetközileg szabványosítottak. A tesztelt mintákat független Öko-Tex laboratóriumok tesztelik, például formaldehidtartalomra, valamint növényvédő szerek, nehézfémek, klórozott szénhidrogének és hasonlók jelenlétére.

Szín: fehér/narancs/barackszínű/barackszínű/lazacszínű/tejfelszínű/lila/starorůžová

Legnépszerűbb ágyneműhuzatok