Menü Bezárás

Kvalitex Pamut ágyneműhuzat 140×220, 70x90cm HÓPEHELY piros-szürke

13 695 Ft

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8595673438882 Kategória: Címke:

Kvalitex Pamut ágyneműhuzat 140×220, 70x90cm HÓPEHELY piros-szürke

A DELUX kollekcióba tartozó hosszabbított karácsonyi ágyneműhuzat nagyon finom, nagy sűrűségű finom fonalakból álló anyagból készül. A vörös-szürke karácsonyi pamut ágyneműhuzat HÓPEHELY mintával varázslatos ünnepi hangulatot visz a hálószobába. A fehér alapon piros és szürke hópelyheket nemcsak a karácsonyi ünnepek, hanem az egész téli időszakban értékelni fogja. Ágyneműhuzat színe: szürke, fehér, piros

A karácsonyi DELUX ágyneműhuzat 100% pamut szövetből készült. Az ágyneműhuzat gyártásához használt szövet nagyon puha és kellemes tapintású. A szövet gramázsa 120g/m2. A szövet nagy sűrűségű, nagyon finom fonalakból készült.
Az ágyneműhuzatot a saját gyárunkban a Cseh Köztársaságban gyártották.
A karácsonyi mintás hosszabbított ágyneműhuzat becipzározható. A varrott cipzár manapság nagyon keresett az ágyneműhuzatok esetében, ahol "peck" futót használunk. A cipzár nagyon praktikus és sokkal könnyebb áthúzni vele az ágyneműt.
A cipzár nincs a huzat teljes szélességén, hanem 10 cm-re a szélétől, hogy a huzat sarka kemény legyen.
Az ágyneműhuzat feltüntetett mérete már kimosás utánra vonatkozik, mert az új ágynemű méretrezervával készül. A pamut szövetek megszokott tulajdonsága, hogy összemennek.

Szín: fehér/piros/szürke

Legnépszerűbb ágyneműhuzatok