Menü Bezárás

Kvalitex Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm – Skate

15 680 Ft

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8595673450242 Kategória:

Kvalitex Pamut ágyneműhuzat 140×200, 70×90 cm – Skate

Ha kellemes ágyneműhuzatot keresünk, akkor kizárólag pamutot. Ha tiniknek keresünk ágyneműhuzatot, akkor kizárólag modernt. A Skate pamut ágyneműhuzat nemcsak a görkorcsolya kedvelőinek való. Modern mintája elsősorban a fiatalabb generáció számára vonzó. Az ágyneműhuzat harmonikus kék és szürke színárnyalatokban pompázik, amelyet nagyszerűen kiegészít az egyszínű párnahuzat.

Ágyneműhuzat összetétele: 100% pamut szövet, vászon szövés, nyomtatott

A paplanhuzat és párnahuzat mérete: 140×200, 70x90cm

Mosási hőmérséklet: 60°, mossa kifordítva, automata szárítógépben szárítható

Csomag tartalma: 1+1, 1 db paplanhuzat + 1 db párnahuzat

Ágyneműhuzat színe: szürke, kék

Teenager collection
Ezt a kollekciót tizenéveseknek, tehát olyan srácoknak és lányoknak szenteltük, akik már nem szeretnének gyerek ágyneműhuzatot. Ezt a kollekciót pontosan ennek a korosztálynak állítottuk össze.
Anyag tulajdonságai
Az ágyneműhuzat pamut szövetből készült. Az ágyneműhuzat anyaga nagyon finom és kellemes tapintású a finom szálak nagy sűrűségének köszönhetően. A szövet gramázsa 135g/m2.
A Skate ágyneműhuzat zárásának típusa
Az ágyneműhuzataink cipzárral zárhatók. A varrott cipzár manapság nagyon keresett, mivel sokkal könnyebb áthúzni vele az ágyneműt. A gyártás során cipzárt használunk, "peck" futóval, amely semmilyen módon nem emelkedik ki az ágyneműhuzatból. Az ágyneműhuzat bezárása ún. zárral készült, amely esetében a cipzár nem húzódik a huzat teljes szélességében, hanem 10 cm-rel a szélétől végződik, a huzat sarkai így keményebbek. 
Ágyneműhuzat karbantartása
Kérjük, első használat előtt mossa ki az ágyneműhuzatot. Az ágyneműhuzat feltüntetett mérete már kimosás utánra vonatkozik, mert az új ágynemű méretrezervával készül. A pamut szövetek megszokott tulajdonsága, hogy összemegy. Kérjük, vegye figyelembe a termék textilcímkéjén feltüntetett karbantartási jeleket. Nem javasoljuk, hogy az ágyneműhuzatot szárítógépben szárítsa, de ha mégis szeretné, akkor válasszon egy hosszabb programot, alacsonyabb szárítási hőmérséklettel. Az ágyneműhuzatot mindenképpen kifordítva mossa, szárítsa és vasalja. Az ágyneműhuzatot enyhén nedves állapotban javasoljuk vasalni, mert a teljesen szárazat nehezebb vasalni.
Termék származási

Szín: fehér/kék/szürke/világoskék

Legnépszerűbb ágyneműhuzatok