Kvalitex Delux Boho pamut ágyneműhuzat szürke, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

12 245 Ft

Cikkszám: 8595673460852 Kategória:
Oszd meg a Facebookon, ha tetszik:

Leírás

Kvalitex Delux Boho pamut ágyneműhuzat szürke, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm


Az ágyneműhuzat nagyon finom szövetből készül, nagy sűrűségű finom fonalakkal. A Boho szürke pamut ágyneműhuzatot finom geometrikus minta díszíti a szürke árnyalataiban.
A Delux kollekció nagyon erős helyet kapott kínálatunkban. Az ágyneműhuzatot finom pamut sima szövésű szövetből készült. A Delux kollekció a nagyon modern mintákról ismert, a cseh gyártás nagy precizitásával és gondosságával. Dekoratív párnahuzatokat is kínálunk, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágy általános megjelenéséhez.
Az ágyneműhuzatot pamutszövetből készült. Az ágyneműhuzatot gyártásához használt anyag nagyon puha és kellemes tapintású, köszönhetően a finom fonal nagy sűrűségének. A szövet felületi súlya (grammsúlya) 110 g/m2. A bevarrt cipzár az egyik legkeresettebb manapság az ágyneműcsere egyszerűsége miatt. A gyártás során cipzáras zárást használnak, amelyhez egy olyan csúszka tartozik, amely semmilyen módon nem áll ki az ágyneműből. Az ágyneműhuzatot rögzítése úgynevezett zárással történik, ahol a cipzár nem az ágyneműhuzatot teljes szélességében, hanem a szélétől 10 cm-re van felvarrva, az ágyneműhuzatot sarkai tehát megerősítettek.
Kérjük, hogy az ágyneműhuzatotot az első használat előtt mossa ki. Az ágyneműhuzatot méreteit zsugorodás után adjuk meg, ahol az új ágyneműhuzatot mérettartalékkal készül. A pamutszövetek zsugorodása az egyik általános jellemző. Kérjük, vegye figyelembe a terméken található textilcímkén található karbantartási szimbólumokat.
Az ágyneműhuzatotot nem javasoljuk szárítógépben szárítani, de ha mégis szárítógépet szeretne használni, válasszon hosszabb programot alacsonyabb szárítási hőmérséklettel. Ügyeljen arra, hogy ágyneműhuzatotot kifordítva mossa, szárítsa és vasalja. Javasoljuk, hogy ágyneműhuzatotot enyhén nedves állapotban vasalja, mivel a túlszárított ágyneműhuzatotot nagyon nehéz lesz vasalni.
Az ágyneműhuzatot Csehországban készült.
A készlet tartalma:

1x párnahuzat 70 x 90 cm

1x paplanhuzat 140 x 200 cm


A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!