Menü Bezárás

Piros pöttyös ágyneműhuzat pamutból

8 995 Ft

-0nbsp;

Részletek & Vásárlás

Kedvencekhez ad
Kedvencekhez ad
Cikkszám: 8596175004391 Kategória: Címke:

Piros pöttyös ágyneműhuzat pamutból, 220 x 200 cm, 2 db 70 x 90 cm

Az időtálló pöttyök mintája és a közkedvelt piros fehér
Színkombináció lesz az igazi minden játékos lelkű számára. Dobja fel hálószobáját ezzel a fiatalos ágyneműhuzattal 100% pamutból, mely garantálja a tökéletes kényelmet alvás közben. A piros pöttyös ágyneműhuzat egyik oldala piros, fehér pöttyökkel és másik oldala pedig fehér, piros pöttyökkel – így kedve szerint változtathatja ágyát minden nap.  A maximális kényelem érdekében az ágyneműhuzat cipzárral zárható.

Az ágyneműhuzat
Anyaga finom, puha, így tökéletes és kényelmes alvást biztosít. A pöttyös minta igazi örökzöld, idősek és fiatalok egyaránt kedvelik, hiszen nagyon fel tudja dobni a hálószobát.  Gyermekkort idéző játékos hangulata miatt mindenkinek bátran javasoljuk, aki szereti a vidám hálószobát. A pöttyök se nem túl nagyok, se nem túl picik, ezért kiválóan növelik a teret, így a pici hálószoba sem tűnik majd olyan picinek. Akkora sláger most ez a piros pöttyös ágyneműhuzat, hogy mindenki ilyet szeretne otthonra és már lassan a gyártó se bírja szusszal utángyártani. Ha esetleg nem elérhető, akkor is érdemes visszanézni később.

Nézz meg más pöttyös ágyneműhuzatokat is!

A készlet tartalma:

  • 2 db párnahuzat, 70 x 90 cm
  • 1 db paplanhuzat, 200 x 220 cm

Látogass el a paplanbolt webáruházba, mert ott más méretekben is megtalálhatod ezt az ágyneműhuzatot. Sőt lehetséges, hogy szettben is megvásárolhatod.