Delux Campus pamut ágyneműhuzat kék, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

12 595 Ft

Cikkszám: 8595673460227 Kategória:
Oszd meg a Facebookon, ha tetszik:

Leírás

Delux Campus pamut ágyneműhuzat kék, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm


Az ágyneműhuzat nagyon finom szövetből készül, nagy sűrűségű finom fonalakkal. A Campus kék pamut ágyneműhuzatot a szürke és kék kombinációjában lévő csíkok és kockák időtálló motívuma díszíti.
A Delux kollekció nagyon erős helyet kapott a kínálatunkban. Az ágyneműhuzat finom pamut sima szövésű szövetből készült. A Delux kollekció a nagyon modern mintákról ismert, a cseh gyártás nagy precizitásával és gondosságával. Dekoratív párnahuzatokat is kínálunk, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágy általános megjelenéséhez.
Az ágyneműhuzat pamutszövetből készült. Az ágyneműhuzat gyártásához használt anyag nagyon puha és kellemes tapintású, köszönhetően a finom fonal nagy sűrűségének. A szövet felületi súlya (grammsúlya) 110 g/m2. A bevarrt cipzár az egyik legkeresettebb manapság az ágyneműcsere egyszerűsége miatt. A gyártás során cipzáras zárást használnak, amelyhez egy olyan húzó nélküli cipzárkocsi tartozik, amely semmilyen módon nem áll ki az ágyneműből. Az ágyneműhuzat rögzítése úgynevezett zárással történik, ahol a cipzár nem az ágyneműhuzat teljes szélességében, hanem a szélétől 10 cm-re van felvarrva, az ágyneműhuzat sarkai tehát megerősítettek.
Kérjük, hogy az ágyneműhuzatot az első használat előtt mossa ki. Az ágyneműhuzat méreteit zsugorodás után adjuk meg, ahol az új ágyneműhuzat mérettartalékkal készül. A pamutszövetek zsugorodása az egyik általános jellemző. Kérjük, vegye figyelembe a terméken található textilcímkén található karbantartási szimbólumokat.
Az ágyneműt nem javasoljuk szárítógépben szárítani, de ha mégis szárítógépet szeretne használni, válasszon hosszabb programot alacsonyabb szárítási hőmérséklettel. Ügyeljen arra, hogy ágyneműjét kifordítva mossa, szárítsa és vasalja. Javasoljuk, hogy ágyneműjét enyhén nedves állapotban vasalja, mivel a túlszárított ágyneműt nagyon nehéz lesz vasalni.
Az ágynemű Csehországban készült.
A készlet a következőt tartalmazza:

1x párnahuzat 70 x 90 cm

1x paplanhuzat 140 x 220 cm


A legnépszerűbb webáruházak online kuponjai egy helyen:
Ecipo, AboutYou, Modivo, Notino, Answear, Hervis stb.
Ne vásárolj teljes áron, spórolj!

» Irány a KUPONBRIGÁD!